BİTLİS / MERKEZ - MNG Kargo İlkokulu

MNG Kargo İlkokulu

Hüsrevpaşa Mahallesi Cezaevi Mevki 1220 sokak no 12 Merkez/Bitlis
Vizyon
Sorumluluk duygusuna sahip, değişime açık, kendine güveni tam, saygılı, paydaşlarıyla kolaylıkla iletişim kurabilen, çevrenin olumlu yönde değişimine etki eden, kendini sürekli yenileyen, bireylerin bir üst eğitim kademesine hazırlandığı ve öğrencilerin ayrılmak istemedikleri bir okul olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; öğrencilerin, bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan, her şeyden önce iyi bir insan olarak yetişmesini sağlamaktır.
Mangala turnuvalarında il birincilikleri
Doğalgaz ( Kombi )
Ulaşım
Her yarım saatte bir özel halk otobüsü ile ulaşım sağlanıyor. Çarşı merkezinden yarım saat, nüfusun yoğun olduğu Hüsrevpaşa mahallesinden 15 dakika sürüyor.
Hüsrevpaşa Mahallesi Cezaevi Mevkii
İl merkezine 3 km uzaklıkta
Farkı Azalt Başarıyı Artır
Diğer Hususlar
Her sınıftan iki şubenin bulunduğu ve ortalama 180 öğrencilik bir okul. Köyden kente yerleşenlerin yoğun olduğu bir mahalle ve velilerin sosyo-ekonomik düzeyleri ortalamanın altındadır. Bununla birlikte öğrenci başarısı ve disiplini açısından ortalamanın üzerinde bir okuldur.